25 mei 2023

Achmea: Strategische Arbeidsmarktcommunicatie Teamdag

pijltje

Onlangs mochten wij voor het Arbeidsmarkt Marketing Team van Achmea een Strategische Arbeidsmarktcommunicatie Teamdag verzorgen bij ons op kantoor. En dat was best uitdagend, want dit team is zeker niet de eerste de besten… Dit team weet namelijk waar zij over praat en heeft al stevige jaarplannen liggen. 

Stiekem waren we dus behoorlijk trots dat we dit team tóch een stap verder hebben kunnen helpen, door samen te dromen, te kijken wat nu echt ‘strategie’ is, probleemstellingen te formuleren, keuzes te maken en te praten over hoe de meeste impact gemaakt kan worden. Wat was dit leuk!

“Superfijn om met Bianca en Anne-Britt naar onze jaarplannen te kijken en deze aan te scherpen. De externe blik in combinatie met de bak ervaring die zij hebben, levert altijd nieuwe en waardevolle inzichten op.”

Sophie Grandia, Adviseur Arbeidsmarkt Marketing bij Achmea.

ook MEt jouw team aan de slag?

Vind je het interessant om een teamdag te organiseren met jóuw arbeidsmarktcommunicatie (en/of recruitment) team? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen!

De-WerkgeversArchitecten-header

Hoi! Wij zijn Anne-Britt en Bianca, ofwel De WerkgeversArchitecten.

Wij helpen jou als werkgever met het vergroten van je aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt. Zo trek je niet alleen de juiste collega’s aan, maar houd je ook de juiste binnen. 😉 Klik verder voor meer informatie!