17 jan 2022

Het verhaal achter de werkgeversarchitecten.

pijltje

Ons verhaal.

Net zoals iedere werkgever haar eigen verhaal heeft, hebben wij dat ook…

In januari 2022 zijn wij De Werkgeversarchitecten officieel gestart, maar het bouwen aan het fundament van ons bedrijf begon al een aantal jaar geleden. In het begin was het vooral kennis en ervaring delen tijdens etentjes en intervisies. Onze gezamenlijke visie dat goed werkgeverschap (en daarmee tevreden medewerkers) de basis is voor een sterk employer brand gingen we steeds meer vertalen naar een gezamenlijke dienstverlening. Dienstverlening die verder gaat dan een mooie recruitmentsite, een flitsende arbeidsmarktcampagne of een viral-waardige vacature video. Het draait om wie je bent als werkgever en hoe je je in die rol gedraagt. Dat is de fundering voor een sterk employer brand en daar willen we werkgevers bij helpen.

Strategische ontwerpers, praktische bouwers.

Op die sterke fundering kun je gaan bouwen. Een strakke voortuin (werving), een warme hal (onboarding), een veilige trap naar boven (ontwikkeling). Wij helpen met het ontwerpen, funderen, bouwen en onderhouden van ‘het huis’ van organisaties: het employer brand. Je raadt het al… vanuit deze gedachte zijn wij tot onze naam gekomen: De Werkgeversarchitecten. 

Omdat je huis nooit af is.

In en rondom je huis wil je alles op orde hebben en je wilt je huis er bovendien echt uit laten springen. De waarde van je huis steeds laten groeien en zorgen dat mensen graag bij je zijn. Likje verf hier, nieuw muurtje daar en soms flink verbouwen. En dat is een continu proces. Het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van een sterk employer brand is óók zo’n continu proces. Zie je employer brand als het huis van je organisatie… het vraagt steeds aandacht!

Meer weten?

Wil je meer van ons weten of eens persoonlijk kennismaken? Dat kan natuurlijk ook. Stuur ons gerust een bericht via deze site of bel/ app ons persoonlijk!

Anne-Britt: 06 – 24208022
Bianca: 06 – 21613144

De-WerkgeversArchitecten-header

Hoi! Wij zijn Anne-Britt en Bianca, ofwel De WerkgeversArchitecten.

Wij helpen jou als werkgever met het vergroten van je aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt. Zo trek je niet alleen de juiste collega’s aan, maar houd je ook de juiste binnen. 😉 Klik verder voor meer informatie!