7 jan 2022

Praktisch whitepaper: zo kom je tot een sterk employer brand.

pijltje

Een stappenplan.

We schreven een praktisch whitepaper over hoe je tot een sterk employer brand kan komen. Dit stappenplan maakten we vanuit onze employer brand expertrol bij het recruitmentplatform Kiqit. Hebben? Lees snel verder!

Whitepaper employer branding.

In de whitepaper hebben we onze kennis om tot een sterk employer brand te komen voor jou gebundeld tot een praktisch stappenplan. Dit begint bij het betrekken van je eigen medewerkers. Het ontwikkelen van een employer brand is natuurlijk geen eenrichtingsverkeer. Een aantrekkelijk, herkenbaar en realistisch werkgeversmerk wordt bepaald door het beeld dat jouw collega’s hebben van jouw organisatie en het beeld dat bij de externe doelgroep heerst. Combineer dit beeld vervolgens met de ambitie van de organisatie, en voilà, je employer brand is ontwikkeld. Oké, dat is misschien iets makkelijker gezegd dan gedaan… Maar dit stappenplan loodst je wél door de opstart van employer branding heen. In onze opvolgende whitepapers lees je hoe je vervolgens aan de slag kunt met het laden en verankeren van je werkgeversmerk in alle lagen en onderdelen van de organisatie.

Downloaden?

Onze eerste whitepaper vind je op www.kiqit.nl!

Lukt het downloaden op Kiqit onverhoopt niet? Neem dan even contact met ons op!

Over Kiqit.

Recruitment (en arbeidsmarktcommunicatie) is een geweldig vak. Ons vak. En een vak dat voortdurend in beweging is. Het up-to date houden van jouw kennis is dan ook onmisbaar om jezelf als professionele recruiter (nog) verder te ontwikkelen. Kiqit is het kennisplatform voor recruitment. De plek waar recruiters online bij elkaar komen en waar tips, trends en ervaringen worden gedeeld via onze webinars, blogs, boards, whitepapers, videotrainingen. Verzorgd door vakspecialisten en samen met mede-recruiters.

De-WerkgeversArchitecten-header

Hoi! Wij zijn Anne-Britt en Bianca, ofwel De WerkgeversArchitecten.

Wij helpen jou als werkgever met het vergroten van je aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt. Zo trek je niet alleen de juiste collega’s aan, maar houd je ook de juiste binnen. 😉 Klik verder voor meer informatie!